Un gamer a intrat în platoul unei televiziuni pentru a întreba când se lansează GTA 6

Autor: Adrian Popa | 31.08.2021
Un gamer a intrat în platoul unei televiziuni pentru a întreba când se lansează GTA 6
Foto: captură de ecran

Unii oameni duc pasiunea pentru gaming la extrem. Un spectator de la o emisiune germană a intrat în platou pentru a întreba ce se întâmplă cu jocul video „Grand Theft Auto 6 (GTA 6)”.

„Unde naiba e GTA 6? Încă aștept pentru GTA 6”, a spus spectatorul, al cărui nume nu este cunoscut, în direct. El a precizat că așteaptă jocul de opt ani.

O participantă la emisiune aflată în platou, Evelyn Burdecki, a fost luată prin surprindere de incidentul neașteptat și a făcut speriată un pas înapoi.

Moderatorul i-a răspuns fanului GTA cu o glumă: „Eu nu am terminat încă GTA 5”.

După câteva zeci de secunde, o persoană din spatele camerelor a intrat în platou pentru a-l escorta pe intrus în afara acestuia.

Nu este cunoscută încă data de lansare pentru GTA 6, dar știm că versiunea actuală a jocului, „Grand Theft Auto V, va primi o nouă actualizare, pentru consolele video de nouă generație, în luna noiembrie a acestui an.

Gamerii de tipul celui care a intrat în direct sunt considerați vinovați pentru faptul că multe jocuri mult așteptate sunt lansate pe piață înainte de a fi finalizate complet, deoarece dezvoltatorii nu mai fac față presiunii la care îi supun fanii. Un exemplu este „Cyberpunk 2077”, care a ajuns pe piață cu foarte multe probleme.

Sursa: Apropo

CITEȘTE ȘI:

A fost descoperitul motivul pentru care noile console PS5 sunt mai ușoare cu 300 de grame

Valve la 25 de ani. Povestea puțin cunoscută a logo-ului neobișnuit

Urmărește Go4Games.ro pe Google News