Vânzări impresionante pentru Ghost of Tsushima. În câte exemplare a fost comercializat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 18.07.2022
Vânzări impresionante pentru Ghost of Tsushima. În câte exemplare a fost comercializat jocul
Foto: Sony Interactive Entertainment

Cu ocazia celei de-a doua aniversări a jocului, studioul Sucker Punch a publicat câteva detalii interesante despre Ghost of Tsushima. De departe cea mai relevantă astfel de statistică este legată de vânzările jocului: până acum, Ghost of Tsushima a fost comercializat, la nivel global, în nu mai puțin de 9,73 milioane de exemplare. Acest număr a fost înregistrat pe data de 3 iulie 2022, fiind incluse atât versiunea originală pentru PS4, cât și edițiile Director’s Cut pentru PS4 și PS5.

În intervalul de doi ani scurs de la apariția lui Ghost of Tsushima pe piață, jucătorii au petrecut, cumulat, nu mai puțin 6437,4 ani călare în joc, au trecut prin peste 540 de milioane de dueluri, au jucat 91,4 de milioane de misiuni în modul multiplayer Legends și au mângâiat peste 75 de milioane de vulpi în joc.

Urmează un film de lung metraj

Ghost of Tsushima este un titlu action/adventure open world a cărui acțiune se desfășoară în Japonia feudală a anului 1274, atunci când armata mongolă a atacat insula Tsushima. Jucătorii au ocazia de a intra în pielea lui Jin Sakai, unui samurai ce luptă împotriva invadatorilor mongoli.

Jocul s-a bucurat de foarte multe aprecieri, atât din partea presei de specialitate, cât și dinspre utilizatori, PlayStation urmând să colaboreze cu Sony Pictures pentru realizarea unui film Ghost of Tsushima, de regia acestuia urmând să se ocupe Chad Stahelski.

Ghost of Tsushima este disponibil în ediții pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 (Director’s Cut).

Sursa: Sucker Punch Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News