VIDEO: Assassin’s Creed Mirage – Trailere finale înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 02.10.2023
VIDEO: Assassin’s Creed Mirage – Trailere finale înainte de lansare
Foto: Ubisoft

Înainte de lansarea jocului, programată pentru săptămâna aceasta, Ubisoft a lansat două noi trailere pentru Assassin’s Creed Mirage. Primul dintre acestea, disponibil chiar sub acest paragraf, este obișnuitul “trailer de lansare” pe care îl primește fiecare joc important înainte de apariția sa pe piață. Cel de-al doilea, pe care îl puteți urmări mai jos în cadrul acestui articol, se oprește asupra poveștii din Mirage și legăturilor acesteia cu precedentele titluri din serie.

Assassin’s Creed Mirage a fost gândit drept un omagiu adus seriei, un soi de reîntoarcere la originile sale: o experiență action/adventure bazată pe poveste, cu parkour, stealth, asasinări și elementele care au definit seria de peste 15 ani.

Acțiunea va avea loc în Bagdad, un oraș dens, a cărui dezvoltare pe verticală îi va permite protagonistului Basim să-și etaleze abilitățile de parkour pentru a se apropia nevăzut de țintele sale. În rolurile principale îi veți recunoaște pe actorii Lee Majdoub (Basim Ibn Is’haq) și Shohreh Aghdashloo (Roshan, mentora lui Basim).

Go4Games a avut deja ocazia de a încerca o versiune preliminară a jocului, iar aici găsiți primele noastre impresii despre Assassin’s Creed Mirage.

Assassin’s Creed Mirage este așteptat pe 5 octombrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store).

Sursa: Ubisoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News