VIDEO: Cum arată Horizon Forbidden West pe PC. Ce tehnologii noi vor fi incluse

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2024
VIDEO: Cum arată Horizon Forbidden West pe PC. Ce tehnologii noi vor fi incluse
Foto: Guerrilla Games / Sony Interactive Entertainment

Horizon Forbidden West Complete Edition este unul dintre jocurile menționate de NVIDIA cu ocazia CES 2024: portarea pe PC, realizată de studioul Nixxes Software, va beneficia de suport pentru câteva dintre cele mai importante tehnologii ale companiei.

Astfel, versiunea de PC a jocului va include DLSS 3 Frame Generation, DLAA (Deep Learning Anti Aliasing), dar și suport pentru NVIDIA Reflex, pentru o reducere a input lag-ului indus de sistem. Mai mult, pentru a exemplifica aceste caracteristici, NVIDIA a lansat și un trailer pentru varianta de PC a jocului Horizon Forbidden West Complete Edition.

Din păcate, nu avem încă cerințele oficiale de sistem pentru această versiune a jocului și nici o dată de lansare exactă, Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games și Nixxes Software afirmând că Horizon Forbidden West Complete Edition va fi lansat pentru PC “în prima parte a anului 2024”.

Horizon Forbidden West Complete Edition include, pe lângă jocul de bază Forbidden West, tot conținutul suplimentar lansat până acum, inclusiv expansion-ul Burning Shores. Acest Complete Edition a fost deja lansat pentru PlayStation 5 din toamna anului trecut.

Horizon Forbidden West Edition va fi disponibil pe PC prin Steam și Epic Games Store.

Sursa: NVIDIA GeForce YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News