VIDEO: Despre parkour-ul magic din Forspoken

Autor: Cosmin Aionita | 31.10.2022
VIDEO: Despre parkour-ul magic din Forspoken
Foto: Square Enix

Square Enix și studioul intern Luminous Productions au dat startul unei noi serii de clipuri explicative dedicate anumitor elemente din viitorul joc Forspoken. Primul video din această serie se concentrează pe abilitățile de parkour ale protagonistei Frey Holland, îmbunătățite cu ajutorul magiei de care eroina va dispune.

Cel de-al doilea clip al seriei, așteptat în cursul acestei săptămâni, va scoate în evidență abilitățile de luptă ale eroinei, în timp ce al treilea clip video, programat pentru săptămâna viitoare, va fi dedicat tărâmului Athia, locul în care are loc acțiunea din Forspoken, activităților, quest-urilor și challenge-urilor pe care acesta le va avea de oferit.

Forspoken o are în prim plan pe Frey Holland, o tânără ce își descoperă abilitățile magice și învață să le utilizeze pentru a supraviețui în tărâmul Athia, pe cât de fascinant, pe atât de periculos. Rolul protagonistei este interpretat de Ella Balinska, actriță cunoscută mai ales pentru apariția din varianta 2019 a filmului Charlie’s Angels.

Pe parcursul jocului, Frey va explora o lume necunoscută, plină de pericole, pentru a descoperi misterul adăpostit de tărâmul Athia. Conform declarațiilor venite din partea producătorilor, Forspoken este un joc gândit din start pentru generația actuală de console PlayStation 5, fiind conceput pentru a evidenția atât creativitatea echipei realizatoare, cât și tehnologiile moderne.

Forspoken va fi lansat pe 24 ianuarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News