VIDEO: Gotham Knights, două trailere noi înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 10.10.2022
VIDEO: Gotham Knights, două trailere noi înainte de lansare
Foto: WB Games

WB Games a publicat două trailere noi pentru Gotham Knights, jocul de acțiune realizat de studioul Warner Bros. Games Montréal în colaborare cu DC Comics. În primul rând, avem parte de un trailer oficial ce prevestește lansarea, foarte bogat în secvențe de gameplay, pe care îl puteți urmări în continuare. Mai jos, puteți arunca o privire asupra clipului dedicat ediției pentru PC a jocului Gotham Knights.

După cum reiese și din secvențele de mai jos, versiunea de PC a jocului Gotham Knights va include suport pentru reflexii redate prin Ray Tracing, pentru a doua generație a tehnologiei NVIDIA DLSS, monitoare cu aspect ratio ultra-wide, rezoluție 4K, framerate deblocat, precum și numeroase opțiuni grafice.

Avem de-a face cu un nou titlu plasat în universul DC, povestea urmând să aibă loc după moartea lui Bruce Wayne / Batman, sarcina de a apăra orașul Gotham căzând acum pe umerii discipolilor acestuia: Batgirl (Barbara Gordon), Nightwing (Dick Grayson), Red Hood (Jason Todd) și Robin (Tim Drake). Toate cele patru personaje vor fi jucabile, fiecare cu propriile abilități speciale. De altfel, întreaga experiență din Gotham Knights va putea fi abordată fie single player, fie în mod co-op online, pentru doi jucători.

Jocul va beneficia de o poveste originală în cadrul universului DC, cu un Gotham City deschis, împărțit în cinci regiuni diferite, complet explorabile. Pentru a acoperi cât mai mult teren într-un timp cât mai scurt, eroii vor avea la dispoziție mai multe gadget-uri, precum și nelipsitul Batcycle, motocicleta special concepută pentru Cavalerul Întunecat. De asemenea, cei patru eroi vor putea fi personalizați cu skin-uri si echipamente deblocabile prin gameplay, producătorii promițând ca nu vor utiliza microtranzacții.

Gotham Knights va fi lansat pe 21 octombrie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S și pentru PC (prin Steam și Epic Games Store).

Sursa: Gotham Knights YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News