NVIDIA DLSS este disponibil în 200 de jocuri și aplicații. Ce alte jocuri urmează

Autor: Cosmin Aionita | 11.07.2022
NVIDIA DLSS este disponibil în 200 de jocuri și aplicații. Ce alte jocuri urmează
Foto: NVIDIA

NVIDIA DLSS, tehnologia bazata pe AI care accelerează performanța fără a compromite calitatea imaginii, este disponibila acum în 200 de jocuri și aplicații, inclusiv Loopmancer, care urmează să fie adăugat pe listă curând. Mai mult, în timpul evenimentului Nacon Connect, a fost anunțat că jocurile The Lord of the Rings: Gollum și Steelrising vor adăuga DLSS și ray tracing.

DLSS și avantajele AI

Inteligența artificială este unul dintre cele mai discutate subiecte din lumea tehnică și, în același timp, un avantaj incontestabil pentru DLSS. NVIDIA DLSS este singura tehnologie super resolution bazată pe AI, iar avantajul se traduce direct într-o creștere a performanței în jocuri de până la două ori. De asemenea, este singura tehnologie de upscaling disponibilă care folosește o rețea neurală de tip deep learning care asigură o calitate a imaginii comparabilă cu cea nativă.

The Lord of the Rings: Gollum se lansează în septembrie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

The Lord of the Rings: Gollum este un joc action/adventure bazat pe poveste și cu elemente stealth, bazat pe cărțile lui J.R.R. Tolkien. Când The Lord of the Rings: Gollum se va lansa în septembrie, posesorii de soluții video GeForce RTX vor putea explora locațiile din lumea jocului cu reflexii și umbre ray-traced, accelerate de NVIDIA DLSS.

Steelrising disponibil pe 8 septembrie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Spiders, studioul din spatele jocului Greedfall, va lansa Steelrising, noul său RPG de acțiune, în septembrie. Acesta va beneficia de reflexii ray-traced, iar performanța va fi accelerată de NVIDIA DLSS.

Loopmancer se lansează pe 13 iulie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Loopmancer, de la eBrain Studio, se lansează pe 13 iulie cu NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced, promițând cea mai bună experiență de joc pentru gamerii cu GeForce RTX. Atunci când NVIDIA DLSS este pornit, performanța va crește de cel puțin două ori, astfel încât posesorii unei soluții GeForce RTX 3070 (sau mai bună) se pot juca la peste 60 fps cu setările jocului la maxim și la rezoluție 4K, cu ray tracing pornit.

DLSS jocuri
Foto: NVIDIA

Hell Pie, Lumote: The Mastermote Chronicles vor include suport pentru RTX

Printre alte jocuri care vor primi suport pentru RTX în luna iulie se numără:

  • Hell Pie, un joc indie care va adăuga ray tracing și NVIDIA DLSS și care se va lansa pe 21 iulie
  • Lumote: The Mastermote Chronicles, un joc indie care adaugă NVIDIA DLAA, modul anti-aliasing bazat pe AI, pentru utilizatorii care au un GPU ce le permite spațiu de manevră și care vor un nivel mai înalt de calitate a imaginii

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News