VIDEO: Recapitalurea poveștii, înainte de God of War: Ragnarok

Autor: Cosmin Aionita | 15.08.2022
VIDEO: Recapitalurea poveștii, înainte de God of War: Ragnarok
Foto: Sony Interactive Entertainment

God of War (2018) a reprezentat o noua era pentru serie, atât în ceea ce privește gameplay-ul și perspectiva din care era privită acțiunea, cât și din punct de vedere narativ, expunând o nouă față a altădată nemilosului Kratos.

Tocmai pentru a pregăti terenul pentru apariția viitorului God of War: Ragnarok, dar și pentru a familiariza publicul cu cele mai recente evenimente din viața fostului zeu al războiului, Sony Interactive Entertaiment a lansat un nou material video, narat chiar de către Felicia Day (actriță, producător, scenaristă și streamer). Atenție la spoilere pentru cei care nu ați jucat încă God of War (2018).

Ragnarok continuă întâmplările din God of War (2018)

God of War: Ragnarok promite să continue evenimentele din God of War (2018), ghețurile aduse de Fimbulwinter cucerind tărâmul Midgard și îngreunând supraviețuirea eroilor noștri, Kratos și Atreus, însoțiți de nelipsitul cap al lui Mimir.

Cei doi vor avea de înfruntat inamici noi și vechi în Ragnarok, cum ar fi zeița Freya, ce a jurat să se răzbune pentru moartea fiului ei Baldur, precum și nou sositul Thor, zeul tunetului, deloc încântat de disparițiile premature ale fratelui vitreg și fiilor săi. Thor va fi interpretat de actorul Ryan Hurst.

Noul titlu al seriei God of War este regizat, de această dată, de Eric Williams. Game Director-ul responsabil pentru precendetul titlu de pe PS4, Cory Balrog, joacă rolul de producător pentru Ragnarok, ocupându-se direct de un alt joc al studioului Santa Monica, ce va fi dezvăluit la o dată ulterioară.

God of War: Ragnarok va fi lansat pe 9 noiembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: PlayStation Blog