VIDEO: Square Enix a prezentat un nou Cinematic Trailer pentru Forspoken

Autor: Cosmin Aionita | 10.01.2023
VIDEO: Square Enix a prezentat un nou Cinematic Trailer pentru Forspoken
Foto: Square Enix

Square Enix a lansat un nou trailer, de această dată „cinematic”, realizat cu ajutorul secvențelor prerenderizate, pentru Forspoken, noul titlu dezvoltat de studioul Luminous Productions (Final Fantasy XV).

După cum puteți observa și din Cinematic Trailer, Forspoken o va avea în prim plan pe Frey Holland, o tânără ce își descoperă abilitățile magice și învață să le utilizeze pentru a supraviețui în tărâmul Athia, pe cât de fascinant, pe atât de periculos. Rolul protagonistei este interpretat de Ella Balinska, actriță cunoscută mai ales pentru apariția din varianta 2019 a filmului Charlie’s Angels.

Pe parcursul jocului, Frey va explora o lume necunoscută, plină de pericole, pentru a descoperi misterul adăpostit de tărâmul Athia. Conform declarațiilor venite din partea producătorilor, Forspoken este un joc gândit din start pentru generația actuală de console PlayStation 5, fiind conceput pentru a evidenția atât creativitatea echipei realizatoare, cât și tehnologiile moderne.

Forspoken va fi lansat pe 24 ianuarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC. Versiunea pentru PC va fi disponibilă prin intermediul Steam, Epic Games Store și Microsoft Store.

Sursa: Square Enix YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News