VIDEO: Star Wars Outlaws este noul titlu open world realizat de Ubisoft, plasat în universul Războiului Stelelor

Autor: Cosmin Aionita | 13.06.2023
VIDEO: Star Wars Outlaws este noul titlu open world realizat de Ubisoft, plasat în universul Războiului Stelelor
Foto: Ubisoft

În cadrul Xbox Games Showcase, Ubisoft a dezvăluit Star Wars Outlaws, jocul open world plasat în universul Star Wars pe care compania îl avea in dezvoltare alături de Lucasfilm Games. În timp ce Ubisoft a preferat să prezinte doar un trailer CGI în cadrul show-ului Xbox, publisher-ul a dezvăluit o întreagă demonstrație din Star Wars Outlaws pe parcursul propriului eveniment Ubisoft Forward Live, aceasta însumând peste 10 minute de gameplay din acest nou titlu.

Dezvoltat de studioul Massive Entertainment, în colaborare cu Ubisoft Annecy, București, Chengdu, Milan, Montpellier, Shanghai, Toronto și Paris, Star Wars Outlaws va propune o poveste originală plasată în universul Războiului Stelelor, ce va avea loc între evenimentele din The Empires Strikes Back și Return of the Jedi.

În timp ce Imperiul încearcă să stârpească definitiv Alianța Rebelilor, lumea interlopă se dezvoltă, dictând regulile în multe colțuri ale galaxiei. Jucătorii vor intra în pielea lui Kay Vess, interpretată de Humberly González, ajutată de fidelul ei partener Nix (Dee Bradley Baker). În încercarea de a dobândi fondurile necesare pentru începe o nouă viață, Kay și Nix vor îndrăzni să pună la punct unul dintre cele mai mari jafuri din regiunea Outer Rim, înfruntând astfel cele mai temute sindicate criminale ale galaxiei.

Star Wars Outlaws va fi lansat în 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, prin Ubisoft Connect.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News