VIDEO: Story Trailer pentru Marvel’s Spider-Man 2. Sony va lansa o consolă PS5 și accesorii tematice

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2023
VIDEO: Story Trailer pentru Marvel’s Spider-Man 2. Sony va lansa o consolă PS5 și accesorii tematice
Foto: Sony Interactive Entertainment

Cu ocazia San Diego Comic-Con, Sony Interactive Entertainment și studioul Insomniac Games au lansat un nou trailer pentru Marvel’s Spider-Man 2, dezvăluind astfel mici detalii despre povestea jocului, din care nu vor lipsi personaje precum Harry Osborn sau chiar Venom.

Descris drept “o experiență single player open-world incredibilă”, Marvel’s Spider-Man 2 le va oferi jucătorilor ocazia de a explora New York-ul atât în costumului lui Peter Parker, cât și în cel al lui Miles Morales. Misiunile principale vor alterna între cele două personaje, în timp ce, în momentele de explorare prin open world, jucătorii vor putea comuta între cei doi eroi după cum doresc. Mediul de joc va include acum Manhattan, Queens și Brooklyn, iar noul titlu va oferi și misiuni exclusive pentru fiecare dintre cei doi eroi Spider-Man.

Marvel’s Spider-Man 2 va fi lansat pe 20 octombrie 2023, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Consolă PS5 specială și accesorii Marvel’s Spider-Man 2

De asemenea, pentru a celebra viitoarea apariție a jocului Marvel’s Spider-Man 2, Sony intenționează să lanseze o ediție specială a consolei PlayStation 5, al cărei design poate fi admirat în clipul de mai jos, și care va include un voucher pentru un exemplar digital al jocului.

Iar dacă aveți deja un PS5, compania va pune în vânzare și o serie de accesorii pentru consolă, precum carcase exterioare Marvel’s Spider-Man 2, atât pentru edițiile digitale de PS5, cât și pentru cele cu unitate optică, dar și controllere DualSense cu design Spider-Man 2.

Atât ediția specială a consolei PlayStation 5, cât și accesoriile tematice Marvel’s Spider-Man 2 – carcasele exterioare și noul model de controller DualSense – vor fi disponibile începând cu 1 septembrie 2023.

Spider-Man 2
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News