VIDEO: The Last of Us Part II Remastered – No Return Mode Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2023
VIDEO: The Last of Us Part II Remastered – No Return Mode Trailer
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment și studioul Naughty Dog au lansat un nou trailer pentru The Last of Us Part II Remastered, dedicat noului mod de joc No Return. Acesta va combina mecanici de joc tipice genurilor survival și roguelike, provocând jucătorii să supraviețuiască unor scenarii de luptă create aleatoriu. No Return va include o distribuție bogată de eroi jucabili, precum Ellie, Abby, Dina, Jesse, Lev, Tommy și alții, fiecare dintre aceștia cu propriile abilități speciale și stiluri de joc.

După fiecare rundă finalizată, jucătorii vor primi recompense cu ajutorul cărora își vor putea îmbunătăți personajele, debloca eroi noi, skin-uri pentru aceștia, upgrada armele sau personaliza elementele rundelor viitoare.

Alte noutăți din ediția Remastered

Segmentele de cântat la chitară vor beneficia de propriul mod dedicat în ediția Remastered. Astfel, în cadrul modului Guitar Free Play, veți putea „zdrăngăni” la o sumedenie de instrumente deblocabile, veți putea folosi pedale de efecte pentru a da o noua dimensiune acestor interpretări și veți putea intra în pielea mai multor personaje, în diferite locații din joc.

Veteranii lui The Last of Us Part II se vor putea bucura de introducerea, în varianta Remastered, a unor niveluri eliminate din jocul inițial: acestea nu sunt finalizate, fiind vorba despre porțiuni folosite în dezvoltarea incipientă a jocului, acompaniate de comentarii din partea membrilor echipei producătoare.

The Last of Us Part II Remastered promite suport nativ pentru rezoluția 4K în modul de afișare Fidelity, precum și 4K upscalat de la 1440p pentru modul Performance, opțiunea de a debloca framerate-ul pentru TV-urile cu suport VRR, rezoluție crescută a texturilor, detalii îmbunătățite pentru obiectele afișate la distanță, umbre mai bine definite, animații mai fluente și altele. Timpii de încărcare vor fi mai mici, iar versiunea Remastered va oferi suport complet și pentru funcțiile controller-ului DualSense, precum feedback haptic și triggere rezistive.

The Last of Us Part II Remastered va fi lansat pe 19 ianuarie 2024, în exclusivitate pentru PlayStation 5. Mai mult, posesorii jocului The Last of Us Part II pentru PS4 vor putea face upgrade către ediția Remastered pentru PS5 în schimbul echivalentului a 9,99€.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News