VIDEO: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – dată de lansare, trailer nou și ediție de colecție

Autor: Cosmin Aionita | 13.02.2023
VIDEO: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – dată de lansare, trailer nou și ediție de colecție
Foto: Nintendo

Poate cel mai important titlu prezentat în cadrul celui mai recent episod Nintendo Direct este The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, pe lângă publicarea un nou trailer fiind reconfirmată data sa de lansare: jocul va fi disponibil începând cu 12 mai 2023, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom este continuarea lui The Legend of Zelda: Breath of the Wild, acțiunea urmând să se desfășoare atât în tărâmul Hyrule, cât și pe insulele misterioase ce plutesc în înălțimea cerului. Pentru a face față forțelor malefice care amenință din nou regatul, eroul principal Link va avea la dispoziție noi abilități speciale.

Nu va lipsi ediția de colecție

Pe lângă versiunea standard a jocului, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom va beneficia și de un pachet Collector’s Edition, ce va include o versiune fizică a jocului, o carte cu artwork-uri, o carcasă metalică de tip SteeBook, un poster metalic realizat din oțel și un set de patru insigne.

De asemenea, va fi lansată și o figurină de tip amiibo a personajului Link ce va conferi acces la resurse și arme suplimentare, alături de un material special pentru paraglider-ul eroului din Tears of the Kingdom.

Jocul a fost amânat până în 2023

Inițial, noul joc al seriei The Legend of Zelda ar fi trebuit să fie lansat în 2022, dar a fost reprogramat pentru primăvara acestui an.

După spusele producătorilor, decizia de a-l amâna a fost luată pentru ca echipa realizatoare să aibă timpul necesar pentru a face experiența de gameplay cu adevărat specială, cu un tărâm Hyrule mai bogat și variat ca niciodată.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom va fi lansat pe 12 mai 2023, în exclusivitate pentru Nintendo Switch. Precomenzile pentru ediția standard digitală sunt disponibile prin intermediul Nintendo eShop, la prețul de 69,99€.

Sursa: Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News