Urmăriți o oră de gameplay din Watch Dogs Legion

Autor: Cosmin Aionita | 09.10.2020
Urmăriți o oră de gameplay din Watch Dogs Legion

Cei de la Ubisoft News au realizat un livestream pentru Watch Dogs Legion, prezentând astfel aproape o oră de gameplay nou din acest joc. Invitat special în acest stream de gameplay a fost nimeni altul decât Clint Hocking, directorul de creație pentru Watch Dogs Legion.

Conspirație într-o Londră futuristă

În Watch Dogs Legion, povestea nu se va rezuma la un singur erou principal: jucătorii vor putea să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste și propriile abilități speciale, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricțiilor impuse de autorități.

Acțiunea va fi plasată într-o versiune post-Brexit a Londrei, în viitorul apropiat. Societatea, politica, tehnologia și influențele culturilor străine au schimbat pentru totdeauna fața capitalei Marii Britanii, orașul devenind una dintre cele mai supravegheate metropole ale lumii din punct de vedere tehnologic.

Multiplayer-ul online sosește un pic mai târziu

Începând cu 3 decembrie 2020, Watch Dogs Legion va primi un update ce promite să adauge jocului o componentă multiplayer online. Aici găsiți mai multe informații despre modurile de joc online din Watch Dogs Legion, precum și despre conținutul single player ce urmează să fie disponibil după lansare, fie ca parte a Season Pass-ului, fie gratuit.

Go4games a avut deja ocazia să încerce un preview de peste cinci ore din Watch Dogs Legion, iar primele noastre impresii despre joc sunt disponibile aici.

Watch Dogs Legion va fi disponibil pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC (via Epic Games Store și Uplay) începând cu 29 noiembrie 2020. Edițiile pentru Xbox Series X | S și PlayStation 5 își vor face apariția pe 10 noiembrie, respectiv 12 noiembrie 2020.

Watch Dogs Legion Preview

Sursa: Ubisoft North America YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News