Lansarea modurilor online din Watch Dogs Legion a fost amânată!

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2020
Lansarea modurilor online din Watch Dogs Legion a fost amânată!
Foto: Ubisoft

Deși am avut parte de unul dintre cele mai bune titluri lansate de companie în ultimii ani, se pare că mulți jucători s-au lovit de probleme tehnice în Watch Dogs Legion. Astfel, echipa de dezvoltare a luat decizia de a prioritiza rezolvarea acestor neajunsuri de ordin tehnic, iar lansarea modurilor online din Watch Dogs Legion a fost amânată.

Un prim pas este lansarea update-ului v2.20 pentru PC, consolele PlayStation și Xbox, dar și pentru Google Stadia. Acesta adaugă posibilitatea de salva manual pe PC, dar aduce și îmbunătățiri de stabilitate versiunilor de Xbox One, Xbox Series X|S și PlayStation 4. O listă completă a modificărilor efectuate de acest patch poate fi consultată aici.

În încercarea de a rezolva cât mai multe dintre problemele jocului, echipa producătoare a decis și ca lansarea modurilor multiplayer online pentru Watch Dogs Legion să fie amânată. Programate inițial pentru începutul lunii decembrie, acestea își vor face apariția abia în prima parte a anului 2021.

Ce moduri multiplayer vor fi adăugate în Watch Dogs Legion

Astfel, modurile multiplayer online pentru Watch Dogs Legion vor sosi în prima parte a anului viitor, sub forma unui update gratuit pentru toți posesorii jocului. Acest update va include următoarele moduri online:

  • Free-roam în mediul de joc open world din Watch Dogs Legion în co-op, în care patru jucători pot forma o echipă și explora străzile Londrei virtuale, participând la tot felul de activități secundare.
  • Misiuni co-op ce pot fi abordate în echipă de 2-4 jucători, cu mecanici noi de joc special gândite pentru modul cooperativ.
  • Tactical Ops pentru echipe de câte 4 jucători, ce vor necesita lucru eficient și colaborare pentru a fi duse la bun sfârșit.
  • Modul PvP Spiderbot Arena, unde între 4 și 8 jucători se pot înfrunta cu ajutorul păianjenilor mecanici, asemenea unui DeathMatch free-for-all.

Watch Dogs Legion este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News