Watch Dogs Legion va putea fi jucat gratuit în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 02.09.2021
Watch Dogs Legion va putea fi jucat gratuit în acest weekend

Ubisoft a anunțat că Watch Dogs Legion, cel mai recent titlu al seriei cu hackeri răzvrătiți împotriva sistemului, va putea fi jucat gratuit în perioada 3 – 5 septembrie 2021. Mai exact, pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, utilizatorii de console PlayStation 5 și PlayStation 4, gamerii de pe PC, precum și abonații Google Stadia vor avea acces gratuit la Watch Dogs Legion.

Progresul înregistrat pe parcursul acestui weekend gratuit va putea fi păstrat în cazul în care optați pentru achiziționarea Watch Dogs Legion pe aceste platforme. Mai mult, în perioada acestui sfârșit de săptămână, jocul va putea fi achiziționat la prețuri reduse:

  • PC, prin Ubisoft Connect si Epic Games Store: reducere de la 60% pentru edițiile Standard, Deluxe, Gold și Ultimate, precum și o reducere de 25% pentru Season Pass.
  • Google Stadia Pro: reducere de 55% la Deluxe Edition și reducere de 50% la Gold Edition.
  • PlayStation 5 și PlayStation 4: reducere de 67% la edițiile Deluxe și Gold pe PlayStation Store.

Watch Dogs post-Brexit

În Watch Dogs Legion, acțiunea nu se rezumă la un singur erou principal: jucătorii pot să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste și propriile abilități speciale, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricțiilor impuse de autorități.

Acțiunea este plasată într-o versiune post-Brexit a Londrei, în viitorul apropiat. Societatea, politica, tehnologia și influențele culturilor străine au schimbat pentru totdeauna fața capitalei Marii Britanii, orașul devenind una dintre cele mai supravegheate metropole ale lumii din punct de vedere tehnologic.

Watch Dogs Legion este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S Xbox One, PC (via Epic Games Store și Ubisoft Connect) și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News