Wonder Woman, un o nouă aventură open world de la realizatorii lui Shadow of Mordor

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2021
Wonder Woman, un o nouă aventură open world de la realizatorii lui Shadow of Mordor
Foto: WB Games

Deși a fost o prezență mai degrabă discretă în cadrul ediției din acest an a The Game Awards, Warner Bros. Games a păstrat o surpriză pentru acest show: prin intermediul unui treaser trailer, a fost anunțat jocul Wonder Woman, cel mai recent proiect al studioului Monolith Productions (Middle-earth: Shadow of Mordor, Shadow of War, seriile F.E.A.R. și No One Lives Forever).

Conform descrierii oficiale, Wonder Woman va fi un joc open world action/adventure single player, personajul jucabil fiind, logic, super eroina din universul DC Comics. Vom avea parte de o poveste originală în cadrul universului DC, în care eroina Diana din Themyscira va încerca să unească oamenii și amazoanele pentru a face față unei noi amenințări.

Nemesis System, algoritmii ce s-au făcut remarcați în jocurile Middle-earth Shadow of Mordor și Shadow of War), își vor face apariția și în Wonder Woman și vor permite protagonistei să dezvolte relații strânse atât cu aliații săi, cât și cu inamicii.

Din păcate, anunțul jocului Wonder Woman nu menționează vreo eventuală dată sau perioadă de lansare și nici platformele pentru care noul titlu celor de la Monolith Productions urmează să-și facă apariția.

Sursa: Warner Bros. Games YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News