Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, un nou joc de aventură de la Microids

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2021
Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, un nou joc de aventură de la Microids
Foto: Microids

Publisher-ul Microids a dezvăluit un nou joc de aventură bazat pe romanele scrise de Agatha Christie. Este vorba despre Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, un titlu dezvoltat de studioul Blazing Griffin (responsabil și pentru Murder Mystery Machine, The Ship: Remasted sau Murderous Pursuits) în colaborare cu Agatha Christie Limited.

După cum sugerează și denumirea sa, Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases va oferi jucătorilor ocazia să dezlege primele mistere din cariera unui tânăr Hercule Poirot, înainte ca acesta să devină legendarul detectiv pe care toți îl cunoaștem astăzi. Astfel, jocul va explora o porțiune noua a vieții lui Hercule Poirot, atunci când proaspătul ofițer de poliție făcea primii pași ca detectiv în Belgia, înaintea Primului Război Mondial.

O poveste clasică pentru Hercule Poirot

Tânărul detectiv este invitat de influenta familie Van den Bosch la o recepție menită să sărbătorească logodna fiicei lor. Pe fondul unui viscol puternic, toți oaspeții se văd nevoiți să rămână în conac, iar unul dintre invitați sfârșește prin a fi ucis. Evident, sarcina de a dezlega misterul acestei crime va cădea pe umerii lui Hercule Poirot.

Ca în orice joc adventure care se respectă, și aici discuțiile cu toți cei prezenți la recepția familiei Van den Bosch, dar și explorarea atentă a conacului, vor debloca indicii, pe care jucătorii le vor putea interconecta pentru a pune cap la cap elementele necesare rezolvării acestui mister.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases va fi lansat pe 28 septembrie 2021, în versiuni pentru PC (Steam), Xbox One (compatibilă și cu Xbox Series X|S), PlayStation 4 (compatibilă și cu PlayStation 5) și Nintendo Switch.

Agatha Christie Hercule Poirot
Foto: Microids

Sursa: Microids

Urmărește Go4Games.ro pe Google News