Alfred Hitchcock – Vertigo, un nou joc de aventură de la creatorii seriei Runaway

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2021
Alfred Hitchcock – Vertigo, un nou joc de aventură de la creatorii seriei Runaway
Foto: Microids

Publisher-ul Microids a dezvăluit următorul joc de aventură realizat de echipa de la Pendulo Studios (seria Runaway și Blacksad: Under the Skin). Este vorba despre Alfred Hitchcock – Vertigo, joc inspirat de filmul cu același nume, ce urmează să fie lansat spre sfârșitul acestui an, atât pentru PC, cât și pe console.

Alfred Hitchcock – Vertigo – o poveste originală, inspirată din filmul omonim

Alfred Hitchcock – Vertigo va spune o poveste originală, ce va aborda subiecte precum obsesiile, amintirile, manipularea acestora și nebunia. În centrul narațiunii se va afla scriitorul Ed Miller, ce scapă nevătămat dintr-un grav accident de mașina. Deși nimeni nu este găsit alături de Ed în epava mașinii sale, protagonistul insistă că în vehicul se aflau soția și fiica sa. Traumatizat de acest eveniment, Miller începe să sufere de pe urma unor crize de vertij. Acesta va apela la terapie pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua accidentului.

Producătorii promit o atmosferă apăsătoare, tipică filmelor thriller ale regizorului Alfred Hitchcock. Jucătorii vor putea examina amintirile a nu mai puțin de trei personaje, fiecare cu propria versiune a poveștii, pe parcursul mai multor timeline-uri, delimitând astfel întâmplările reale de cele imaginare.

Alfred Hitchcock – Vertigo urmează să fie lansat spre sfârșitul anului 2021, în ediții pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și Nintendo Switch, precum și pentru PC, prin Steam.

Sursa: Microids

Urmărește Go4Games.ro pe Google News