Call of Cthulhu – primele detalii şi imagini

Autor: Cosmin Aionita | 29.02.2016
Call of Cthulhu - primele detalii şi imagini

Focus Home Interactive a oferit primele detalii despre jocul oficial Call of Cthulhu, o adaptare pentru PC şi console a RPG-ul pen & paper omonim realizat de Chaosium. În primul rând, deşi iniţial a fost anunţat că echipa de la Frogwares se va ocupa de acest joc, planurile publisher-ului Focus Home Interactive se pare că s-au schimbat, Cyanide (Styx: Master of Shadows) fiind noul studio responsabil pentru jocul Call of Cthulhu.

Jocul Call of Cthulhu, în mod evident, va fi puternic influenţat de scrierile faimosului autor horror H.P. Lovecraft, şi va aborda o combinaţie de genuri: aventură investigativă cu elemente de RPG, horror psihologic şi mecanici de stealth. Obiectivul jucătorului va fi anchetarea morţilor unei artiste şi a familiei acesteia, izolaţi pe o insulă misterioasă, în timp ce zeitatea malefică Cthulhu se pregăteşte să revină la viaţă.

Call of Cthulhu este realizat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4, iar lansarea jocului este programată pentru anul 2017, în versiuni pentru PC şi console. Mai jos, puteţi admira primele două imagini oficiale din Call of Cthulhu.

Call of Cthulhu

Call of Cthulhu

Urmărește Go4Games.ro pe Google News