Când se lansează jocul românesc Last Days of Lazarus pe console? Producătorii oferă un alt joc complet gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2022
Când se lansează jocul românesc Last Days of Lazarus pe console? Producătorii oferă un alt joc complet gratuit
Foto: Darkania Works / GrimTalin

Studioul românesc Darkania Works, alături de publisher-ul GrimTalin au dezvăluit datele de lansare pentru edițiile dedicate consolelor ale jocului Last Days of Lazarus. Titlul de aventură cu elemente horror va fi disponibil pe Xbox Series X|S începând de mâine, 28 octombrie 2022, în timp ce ediția pentru PlayStation 5 își va face apariția pe 29 noiembrie.

Acțiunea din Last Days of Lazarus are loc în Europa de Est, după căderea Uniunii Sovietice. Povestea se învârte în jurul unui bărbat ce se întoarce în casa părintească, după moartea mamei sale, pentru a petrece un timp alături de sora sa Lyudmila. Însă, odată cu aceste greutăți, apar și o serie de evenimente inexplicabile ce-l vor determina pe erou să cerceteze mai atent trecutul misterios al propriei familii.

The Unluckiest Man, un nou joc gratuit de la același studio

Darkania Works a dezvăluit și The Unluckiest Man, un scurt joc gratuit, ce va fi disponibil pe Steam începând de astăzi, 27 octombrie 2022.

Conform producătorilor, The Unluckiest Man este o scurtă experiență narativă, o tragicomedie cu puzzle-uri accesibile. Jocul, ce va putea fi dus la bun sfârșit în aproximativ 40 de minute, vă va pune în pielea lui Dragomir, un văduv care tocmai și-a pierdut nevasta, după o lungă suferință cauzată de tuberculoza. Dragomir are probleme cu pregătirea înmormântării soției, neavând nici banii și nici prietenii care să-l poată ajuta.

The Unluckiest Man va fi disponibil pe Steam din această seară și va putea fi descărcat și jucat în mod gratuit.

Sursa: PlayStation YouTube, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News