Demo disponibil pentru jocul românesc Last Days of Lazarus

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2021
Demo disponibil pentru jocul românesc Last Days of Lazarus
Foto: Darkania Works / GrimTalin

Studioul independent Darkania Works, alături de publisher-ul GrimTalin, au anunțat lansarea versiunii demo pentru jocul Last Days of Lazarus, ce poate fi descărcată și încercată chiar acum de pe Steam (click pe butonul “Download” din dreptul listării acestui demo).

Last Days of Lazarus este o aventură horror specială, fiind vorba despre un proiect românesc. În spatele Darkania Works se află George Remus, artistul și scenaristul responsabil pentru jocul Gray Dawn, iar publisher-ul GrimTalin reprezintă inițiativa unui alt român: Cătălin Marcu.

Horror supranatural în România

La fel ca în Gray Dawn, acțiunea din Last Days of Lazarus va avea loc în Europa de Est, după căderea Uniunii Sovietice. Povestea se va învârti în jurul unui bărbat ce se întoarce în casa părintească, după moartea mamei sale, pentru a petrece un timp alături de sora sa Lyudmila. Însă, odată cu aceste greutăți, apar și o serie de evenimente inexplicabile ce-l vor determina pe erou să cerceteze mai atent trecutul misterios al propriei familii. Exact porțiunea de început din Last Days of Lazarus, plasată în România, o puteți încerca în demo.

Ca gameplay, avem parte de o aventură first person, cu numeroase elemente supranaturale, ce pune accentul pe latura narativă și o viziune artistică inspirată de era post-sovietică. Pe lângă povestea personajului principal, vor mai apărea și două narațiuni suplimentare, cu propriile personaje și locații pe care va trebui să le explorați.

Darkania Works și GrimTalin intenționează să lanseze Last Days of Lazarus pentru PC (Steam) spre sfârșitul lui 2021 – începutul anului 2022. La scurt timp după apariția pe PC, jocul ar urma să fie lansat și pentru consolele Xbox One și Nintendo Switch.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News