Jocul românesc Last Days of Lazarus va fi disponibil și pe PlayStation 5. Când se lansează

Autor: Cosmin Aionita | 28.03.2022
Jocul românesc Last Days of Lazarus va fi disponibil și pe PlayStation 5. Când se lansează
Foto: Darkania Works / GrimTalin

Studioul românesc Darkania Works, alături de publisher-ul GrimTalin, au adus câteva update-uri importante referitoare la jocul Last Days of Lazarus. Astfel, aventura horror urmează să fie lansată “în următoarele câteva luni” pe PC, prin intermediul Steam. De asemenea, în parteneriat cu Perp Games, Last Days of Lazarus va fi adus și pe console, inclusiv în versiuni fizice, după cum urmează: ediția pentru PlayStation 5 ar urma să-și facă apariția mai târziu în cursul acestui an, în timp ce versiunea pentru Xbox Series X|S este programată pentru 2023.

Conform producătorilor, dezvoltarea lui Last Days of Lazarus se află pe ultima sută de metri, ultimele două capitole ale povestii aflându-se în stadiile finale de finisare. Multe voci au fost reînregistrate, au fost adăugate puzzle-uri noi și îmbunătățite multe dintre cele vechi. La această oră, șase dintre cele opt capitole ale jocului au fost complet finisate și aduse la un nivel calitativ înalt.

Vă reamintim că jocul Last Days of Lazarus beneficiază de un prolog complet gratuit, ce poate fi descărcat și jucat chiar acum prin intermediul Steam.

Acțiunea din The Last Days of Lazarus are loc în Europa de Est, după căderea Uniunii Sovietice. Povestea se va învârti în jurul unui bărbat ce se întoarce în casa părintească, după moartea mamei sale, pentru a petrece un timp alături de sora sa Lyudmila. Însă, odată cu aceste greutăți, apar și o serie de evenimente inexplicabile ce-l vor determina pe erou să cerceteze mai atent trecutul misterios al propriei familii.

Last Days of Lazarus este așteptat pe PC, prin Steam, “în următoarele câteva luni”. Mai târziu, în cursul acestui an, jocul urmează să fie lansat și pentru PlayStation 5, în timp ce edițiile pentru Xbox Series X|S vor sosi abia în 2023.

Sursa: Last Days of Lazarus Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News