Last Days of Lazarus, un nou joc românesc de la creatorul lui Gray Dawn

Autor: Cosmin Aionita | 12.08.2020
Last Days of Lazarus, un nou joc românesc de la creatorul lui Gray Dawn
Foto: Darkania Works / GrimTalin

Studioul independent Darkania Works, alături de publisher-ul GrimTalin, au anunțat Last Days of Lazarus, o aventură horror ce urmează să-și facă apariția în 2021 pe PC (Steam), Xbox One și Nintendo Switch.

Ce face însă Last Days of Lazarus atât de special? Simplu, avem de-a face cu un proiect românesc, în spatele Darkania Works aflându-se George Remus, artistul și scenaristul responsabil și pentru jocul Gray Dawn (ce a acumulat 84% review-uri pozitive pe Steam). De asemenea, publisher-ul GrimTalin reprezintă inițiativa unui alt român: Cătălin Marcu.

Aventură, horror și supranatural în Europa de Est

La fel ca în Gray Dawn, și acțiunea noului joc va avea loc în Europa de Est, după căderea Uniunii Sovietice. Povestea se va învârti în jurul unui bărbat ce se întoarce în casa părintească, după moartea mamei sale, pentru a petrece un timp alături de sora sa Lyudmila. Însă, odată cu aceste greutăți, apar și o serie de evenimente inexplicabile ce-l vor determina pe erou să cerceteze mai atent trecutul misterios al propriei familii.

Last Days of Lazarus

Vom avea parte de o aventură first person, cu numeroase elemente supranaturale, o poveste bine închegată și o viziune artistică inspirată de era post-sovietică. Pe lângă povestea personajului principal, vor mai apărea și două narațiuni suplimentare, cu propriile personaje și locații pe care va trebui să le explorați.

Darkania Works și GrimTalin intenționează să lanseze Last Days of Lazarus în prima parte a anului 2021, pentru PC (Steam). La scurt timp după apariția pe PC, jocul ar urma să fie lansat și pentru consolele Xbox One și Nintendo Switch.

Sursa: Grim Talin

Urmărește Go4Games.ro pe Google News