Life is Strange: True Colors, anunțat oficial. Primele două jocuri ale seriei vor fi remasterizate

Autor: Cosmin Aionita | 19.03.2021
Life is Strange: True Colors, anunțat oficial. Primele două jocuri ale seriei vor fi remasterizate
Foto: Square Enix

Square Enix s-a folosit de primul eveniment digital din seria Square Enix Presents pentru a dezvălui Life is Strange: True Colors, un joc complet nou din serie. De altfel, după cum fusese anunțat deja, Square Enix a întrerupt colaborarea cu studioul DONTNOD Entertainment, creatorul seriei Life is Strange, de noile titluri urmând să se ocupe Deck Nine Games, echipa din spatele excelentului Life is Strange: Before The Storm.

O nouă eroină cu noi abilități ieșite din comun

Life is Strange: True Colors va spune povestea unei noi protagoniste – tânara Alex Chen –, înzestrată cu o putere cu adevărat specială: abilitatea supranaturală de a simți, absorbi și manipula emoțiile celorlalți oameni, pe care le percepe drept aure strălucitoare, puternic colorate. Deși Alex și-a renegat abilitățile în trecut, eroina este nevoită să apeleze la ele pentru a dezlega misterul din spatele morții „accidentale” a fratelui său.

În Life is Strange: True Colors, Alex Chen va fi interpretată de actrița Erika Mori, fiind pentru prima dată în cadrul seriei când este folosită tehnica motion capture pentru realizarea animațiilor și expresiilor faciale ale personajelor.

În aventura sa, Alex va explora orășelul Haven Springs, iar jucătorii vor avea ocazia să asculte o coloană sonoră ce include noi melodii de la artiști precum mxmtoon sau Novo Amor, precum și piese licențiate de la Radiohead, Phoebe Bridgers sau Gabrielle Aplin.

Life is Strange True Colors

Primele două jocuri Life is Strange vor fi remasterizate

Life is Strange: True Colors va fi disponibil, atât în format fizic, cât și digital, în trei ediții: cea standard, Deluxe Edition și Ultimate Edition. Pe lângă jocul propriu-zis, ediția Deluxe va include povestea bonus Wavelenghts (în care veți juca alături de un alt personaj, Steph, cu un an înainte ca Alex să sosească în Haven Springs), precum și o serie de costume suplimentare pentru Alex, inspirate din titlurile precedente ale seriei.

Life is Strange True Colors

În schimb, pachetul Ultimate Edition va include tot conținutul bonus din Deluxe Edition, alături de ediții remasterizate ale jocurilor Life is Strange și Life is Strange: Before The Storm.

Acestea vor beneficia de îmbunătățiri vizuale în ceea ce privește mediile de joc și personajele, cu animații refăcute cu ajutorul tehnologiei motion capture. De asemenea, unele puzzle-uri din aceste jocuri au fost actualizate și finisate.

Life is Strange: True Colors va fi lansat pe 10 septembrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Steam și Windows Store) și Google Stadia.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News