Minecraft face pasul către un joc adventure bazat pe poveste

Autor: Cosmin Aionita | 06.07.2015
Minecraft face pasul către un joc adventure bazat pe poveste

La recent încheiata ediţie a convenţiei Minecon de la Londra, studioul Mojang, responsabil pentru megahitul Minecraft şi recent achiziţionat de Microsoft, a anunţat că lucrează împreună cu veteranii de la Telltale Games la un nou joc al seriei Minecraft. Este vorba despre Minecraft: Story Mode, o abordare adventure a universului care şi-a câştigat deja milioane de fani pe tot globul.

Dezvoltat de Telltale Games, Minecraft: Story Mode va prelua formula de succes folosită de studio pentru celelalte jocuri ale sale, urmând a fi un titlu de aventură episodic, primul capitol al poveştii fiind aşteptat în cursul acestui an. Firul narativ se va învârti în jurul personajului principal Jesse (ce va fi interpretat de actorul Patton Oswalt). În încercarea de a salva lumea, acesta, împreună cu prietenii săi, este nevoit să porneasca într-o călătorie pentru a-i găsi pe cei patru membri ai legendarului Order of The Stone, aventurieri care au reuşit să doboare un Ender Dragon.

Pe lângă Patton Oswalt, pentru Minecraft: Story Mode îşi vor împrumuta vocile şi actorii Brian Posehn, Ashley Johnson, Scott Porter, Martha Plimpton, Dave Fennoy, Corey Feldman, Billy West şi Paul Reubens.

Minecraft: Story Mode va fi un produs de sine stătător, separat de jocul de bază Minecraft, şi îşi va face apariţia pentru PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi dispozitivile mobile compatibile bazate pe sistemele de operare iOS şi Android. Primul episod din Minecraft: Story Mode va fi lansat în cursul acestui an.

Minecraft Story Mode

Urmărește Go4Games.ro pe Google News