Return of The Tentacle, o continuare pentru Day of The Tentacle realizată de fani

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2018
Return of The Tentacle, o continuare pentru Day of The Tentacle realizată de fani

Day of The Tentacle rămâne unul dintre cele mai apreciate jocuri de aventură point and click lansate vreodată, fiind publicat în 1993 de către fosta echipă de la LucasArts. Acum doi ani, studioul Double Fine Productions (condus de Tim Schafer, unul dintre principalii realizatori ai jocului) a lansat o versiune remasterizată, Day of The Tentacle Remastered, despre care puteţi afla mai multe de aici.

Având în vedere că niciun update despre acest joc nu a mai venit nici din partea LucasArts (label al celor de la Disney în ziua de azi) şi nici din partea echipei de la Double Fine, fanii şi-au luat singuri inima în dinţi pentru a realiza o continuare. Iar rezultatul acestei iniţiative este Return of The Tentacle, un joc de aventură point and click realizat de numai cinci pasionaţi, păstrând spiritul şi direcţia artistică a titlului iniţial.

Fiind vorba despre o continuare neoficială, Return of The Tentacle poate fi descărcat complet gratuit de aici, fiind disponibil atât în versiuni pentru Windows (32 sau 64 bit), cât şi pentru sistemele de operare Linux şi MacOS. Îmbucurător este faptul că Return of The Tentacle oferă suport şi pentru limba română, întregul joc putând fi abordat cu subtitrări în limba noastră maternă. Nu în ultimul rând, coloana sonoră a jocului poate fi descărcată gratuit de aici.

Return of The Tentacle este disponibil acum pentru PC (Windows), Linux şi MacOS. Day of The Tentacle Remastered este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation Vita, PC (Windows şi Linux), MacOS, precum şi în variantă mobilă pentru iOS.

Return of The TentacleReturn of The Tentacle

Return of The TentacleReturn of The Tentacle

Urmărește Go4Games.ro pe Google News