Return to Monkey Island se lansează astăzi! Care sunt cerințele de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2022
Return to Monkey Island se lansează astăzi! Care sunt cerințele de sistem
Foto: Devolver Digital / Lucasfilm Games

Return to Monkey Island, continuarea oficială a seriei care a scris istorie pentru jocurile adventure la începuturile anilor ’90, va fi lansată astăzi, în format digital pentru Nintendo Switch, PC și Mac. În cazul versiunilor pentru PC și Mac, jocul va fi disponibil prin intermediul Steam, începând cu update-ul platformei celor de la Valve din această seară. Return to Monkey Island poate fi achiziționat în schimbul unui preț modic de 22,99€.

Din fericire, jocul nu are cerințe de sistem deloc ridicate. Iată configurația minimă necesară pentru PC (Windows):

  • OS: Windows 10
  • Procesor: AMD FX-4300, 4 nuclee, 3800MHz / Intel Core i3-3240, 2 nuclee, 3400MHz sau echivalent
  • Memorie RAM: 8 GB
  • Video: AMD Radeon HD 7750 (1 GB VRAM) / NVIDIA GeForce GT 640 (2 GB VRAM) sau echivalent
  • Stocare: 4 GB disponibili

De la părinții seriei Monkey Island

În spatele lui Return to Monkey Island se află mințile creative care au dat naștere seriei la începutul anilor ’90: Ron Gilbert și Dave Grossman, ce se ocupă de design-ul și scenariul acestui nou titlu. Muzica este din nou compusă de Michael Land, Peter McConnel și Clint Bajakian, iar în rolul lui Guybrush Threepwood îl putem auzi din nou pe Dominic Armato. Rex Crowle (ex-Media Molecule, unde a lucrat la jocuri precum Little Big Planet sau Tearaway) este directorul artistic al acestui nou joc Monkey Island.

Conform lui Ron Gilbert, noul joc a fost conceput drept o continuare directă a evenimentelor din Secret of Monkey Island și Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Return to Monkey Island va fi disponibil începând de astăzi, 19 septembrie 2022, în versiuni pentru Nintendo Switch și PC/Mac (Steam).

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News