Return to Monkey Island se lansează pe PS5 și Xbox Series X|S. Când va fi disponibil

Autor: Cosmin Aionita | 07.11.2022
Return to Monkey Island se lansează pe PS5 și Xbox Series X|S. Când va fi disponibil
Foto: Devolver Digital / Lucasfilm Games

După o scurta perioadă de exclusivitate pe Nintendo Switch și PC, Return to Monkey Island, cea mai recentă aventură a inimitabilului pirat Guybrush Threepwood, este pe cale să-și facă apariția și pe alte platforme. Astfel, începând de mâine, 8 noiembrie, Return to Monkey Island va fi disponibil și pentru PS5 și Xbox Series X|S, jocul urmând să fie inclus și în abonamentul Xbox Game Pass.

În spatele lui Return to Monkey Island se află mințile creative care au dat naștere seriei la începutul anilor ’90: Ron Gilbert și Dave Grossman, ce s-au ocupat de design-ul și scenariul acestui nou titlu. Muzica a fost compusă din nou de Michael Land, Peter McConnel și Clint Bajakian, iar în rolul lui Guybrush Threepwood îl putem auzi din nou pe Dominic Armato. Rex Crowle (ex-Media Molecule, unde a lucrat la jocuri precum Little Big Planet sau Tearaway) este directorul artistic al acestui nou joc Monkey Island.

Conform lui Ron Gilbert, noul joc a fost conceput drept o continuare directă a evenimentelor din Secret of Monkey Island și Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Return to Monkey Island va fi lansat pe 8 noiembrie 2022 in versiuni pentru PlayStation 5 si Xbox Series X|S (inclusiv Xbox Game Pass). Jocul este deja disponibil pe PC/Mac (Steam) si Nintendo Switch.

Sursa: Devolver Digital

Urmărește Go4Games.ro pe Google News