Shardlight – dată de lansare, trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 17.02.2016
Shardlight - dată de lansare, trailer şi imagini noi

Wadjet Eye Games a dezvăluit data de lansare pentru Shardlight, cel mai noi joc al companiei. Astfel, noul adventure point and click va fi lansat pe 8 martie 2016, în versiune pentru PC. Cu această ocazie, a fost lansat un nou trailer pentru Shardlight, precum şi noi imagini din joc, pe care le puteţi admira mai jos.

Shardlight este un titlu de aventură point and click, bazat pe un stil grafic retro, de tip pixel art. Jocul va spune povestea lui Amy Wellard, o tânăra nevoită să-şi ducă existenţa într-o lume postapocaliptică, în care exploziile nucleare au fost urmate de un val de neoperit de foame, boală şi moarte.

Puterea a trecut în mâinile aşa-zişilor Aristocraţi, care, în schimbul susţinerii politice şi financiare, oferă vaccinuri şi alimente celor bogaţi, în timp ce săracii sunt lăsaţi să moară în stradă. Amy Wellard, deşi lucrează pentru guvern în încercarea de a prinde un loc în loteria vaccinurilor, este convinsă că există un leac pentru toate aceste probleme, fiind dispusă să-şi sacrifice propria viaţă pentru a-l găsi.

Shardlight va fi lansat pentru PC pe 8 martie 2016, urmând ca jocul să fie disponibil, mai târziu, şi pentru dispozitivele mobile.

Shardlight

ShardlightShardlight

ShardlightShardlight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News