Shardlight, un nou adventure clasic la orizont

Autor: Cosmin Aionita | 07.10.2015
Shardlight, un nou adventure clasic la orizont

Shardlight este cea mai nouă creaţie a celor de la Wadjet Eye Games, studioul din spatele unor jocuri adventure clasice precum seria Blackwell, Gemini Rue, Resonance sau recentul Technobabylon.

După cum ne-au obişnut cei de la Wadjet Eye Games, Shardlight va fi la rândul său un joc de aventură point and click, bazat pe un stil grafic retro, de tip pixel art. Jocul va spune povestea lui Amy Wellard, o tânăra nevoită să-şi ducă existenţa într-o lume postapocaliptică, în care exploziile nucleare au fost urmate de un val de neoperit de foame, boală şi moarte.

Puterea a trecut în mâinile aşa-zişilor Aristocraţi, care, în schimbul susţinerii politice şi financiare, oferă vaccinuri şi alimente celor bogaţi, în timp ce săracii sunt lăsaţi să moară în stradă. Amy Wellard, deşi lucrează pentru guvern în încercarea de a prinde un loc în loteria vaccinurilor, este convinsă că există un leac pentru toate aceste probleme, fiind dispusă să-şi sacrifice propria viaţă pentru a-l găsi.

Shardlight va fi lansat pentru PC în primăvara lui 2016, urmând ca jocul să fie disponibil, mai târziu, şi pe alte platforme.

Shardlight

ShardlightShardlight

ShardlightShardlight

ShardlightShardlight

ShardlightShardlight

ShardlightShardlight

Shardlight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News