Sherlock Holmes: Chapter One, anunțat oficial pentru PC și console

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2020
Sherlock Holmes: Chapter One, anunțat oficial pentru PC și console
Foto: Frogwares

Cei de la Frogwares revin la una dintre seriile care a consacrat studioul: Sherlock Holmes: Chapter One a fost anunțat oficial, jocul urmând să fie lansat în cursul anului viitor, atât pe consolele consacrate PlayStation 4 și Xbox One, cât și pe PC, dar și pentru noile PlayStation 5 și Xbox Series X.

Conform tradiției seriei, Sherlock Holmes: Chapter One se va axa din nou pe aventura investigativă, însă, după cum lasă de înțeles și denumirea jocului, de această dată vom avea de-a face cu un Holmes tânăr, de numai 21 de ani, aflat la începutul carierei sale de neobosit detectiv particular. Eroul călătorește pe o insulă periculoasă din Marea Mediterană pentru a cerceta misterul din spatele decesului mamei sale.

Aventură open world pe o insulă în Marea Mediterană

Similar cu titlurile recente din serie, și în Sherlock Holmes: Chapter One mediul de joc va fi deschis, de tip open world, insula și așezările sale ascunzând numeroase cazuri potrivite pentru ambiția tânărului Holmes: crime, corupție etc. Mai mult, având în vedere că, la acea vârstă, Sherlock Holmes nu-l cunoscuse încă pe John Watson, cel care avea să-i devină principalul prieten și aliat, eroul din Chapter One se va baza pe ajutorul unui alt tovarăș: misteriousul Jon.

Evident, deciziile pe care Sherlock Holmes le va lua pe parcursul acestei noi aventuri vor influența atât modul în care va decurge povestea din joc, dar și întregul caracter al personajului principal, modelând astfel firea și obiceiurile celui care va deveni, ulterior, cel mai cunoscut detectiv particular din lume.

Sherlock Holmes: Chapter One a fost anunțat pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X și PC, urmând să fie lansat în cursul anului 2021.

Precedentul joc al celor de la Frogwares a fost The Sinking City, o aventură inspirată din scrierile autorului horror H.P. Lovecraft, disponibilă pentru PlayStation 4, Xbox One, PC (prin Epic Games Store) și Nintendo Switch.

Sursa: AllGamesDelta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News