Sherlock Holmes: Chapter One are dată de lansare. Când vom putea încerca jocul

Autor: Cosmin Aionita | 17.09.2021
Sherlock Holmes: Chapter One are dată de lansare. Când vom putea încerca jocul
Foto: Frogwares

Studioul Frogwares a anunțat data de lansare pentru Sherlock Holmes: Chapter One: jocul va fi disponibil începând cu 16 noiembrie 2021 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Edițiile pentru PlayStation 4 și Xbox One vor mai întârzia câteva săptămâni, după spusele realizatorilor, echipa producătoare având nevoie de timp suplimentar pentru a finisa cum se cuvine și aceste versiuni.

Cu ocazia dezvăluirii datei de lansare, Frogwares a lansat și un nou trailer pentru Sherlock Holmes: Chapter One, precum și un clip extins de gameplay din joc, ambele fiind disponibile mai jos, în cadrul acestui articol.

Sherlock Holmes, la început de drum

Sherlock Holmes: Chapter One se va axa din nou pe aventura investigativă, însă, de această data, vom avea de-a face cu un Holmes tânăr, de numai 21 de ani, aflat la începutul carierei sale de neobosit detectiv particular. Eroul călătorește pe o insulă misterioasă din Marea Mediterană pentru a investiga decesului mamei sale.

Similar cu titlurile recente din serie, și în Chapter One mediul de joc va fi deschis, de tip open world, insula și așezările sale ascunzând numeroase cazuri potrivite pentru ambiția tânărului Holmes: crime, corupție etc. Mai mult, având în vedere că, la acea vârstă, Sherlock Holmes nu-l cunoscuse încă pe John Watson, cel care avea să-i devină principalul prieten și aliat, eroul din Chapter One se va baza pe ajutorul unui alt tovarăș: misteriosul Jon.

Deciziile pe care Sherlock Holmes le va lua pe parcursul acestei noi aventuri vor influența atât modul în care va decurge povestea din joc, dar și întregul caracter al personajului principal, modelând astfel firea și obiceiurile celui care va deveni, ulterior, cel mai cunoscut detectiv particular din lume. Conform producătorilor, jocul va avea cinci quest-uri principale și peste 30 de misiuni secundare, 12-15 ore fiind necesare pentru a duce la bun sfârșit povestea principală, în timp ce rezolvarea tuturor misterelor va necesita nu mai puțin de 40 de ore.

Sherlock Holmes: Chapter One va fi lansat pe 16 noiembrie 2021 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam, Epic Games Store și GOG). Edițiile pentru PlayStation 4 și Xbox One vor mai întârzia câteva săptămâni.

Sursa: Frogwares YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News