The Walking Dead: Michonne – o nouă mini-serie de la Telltale Games

Autor: Cosmin Aionita | 24.06.2015
The Walking Dead: Michonne – o nouă mini-serie de la Telltale Games

Telltale Games s-a folosit de ocazia oferită de E3 2015 pentru a anunţa o continuare pentru seria lor de aventură The Walking Dead. Trecută deja prin două sezoane, seria The Walking Dead de la Telltale Games poate fi considerată un mega-succes, cu vânzări de peste 44 de milioane de episoade la nivel global şi cu peste 100 de premii de tip “Game of The Year” primite din partea presei de specialitate.

Surprinzător, nu este vorba despre un al treilea sezon, ci de o mini-serie numită sugestiv The Walking Dead: Michonne, în care jucătorii vor avea ocazia de a o controla pe Michonne, una dintre eroinile cunoscute atât din serial, cât şi din seria de benzi desenate The Walkind Dead. De altfel, conform celor de la Telltale Games, această mini-serie va spune povestea dintre numerele 126 si 139 ale revistei de benzi desenate, când Michonne s-a despărţit de grupul lui Rick.

Mini-seria The Walking Dead: Michonne va fi compusă din trei episoade, primul dintre acestea urmând să fie lansat chiar în toamna acestui an. La fel ca şi celelalte jocuri ale celor de la Telltale Games, şi The Walking Dead: Michonne va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS şi Android.

Spre deosebire însă de aceastea, pentru a putea fi jucat, The Walking Dead: Michonne va necesita ca utilizatorul să deţină cel puţin un episod din The Walking Dead: Season Two.

The Walking Dead Michonne

Urmărește Go4Games.ro pe Google News