The Walking Dead: The Final Season – al doilea episod soseşte foarte curând

Autor: Cosmin Aionita | 18.09.2018
The Walking Dead: The Final Season – al doilea episod soseşte foarte curând

Telltale Games a anunţat că al doilea episod din The Walking Dead: The Final Season, intitulat “Suffer the Children”, va fi disponibil de săptămâna viitoare, începând cu 25 septembrie 2018, atât pe console, cât şi pentru PC. Cu această ocazie, a fost publicat un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare, precum şi o serie nouă de imagini, disponibile în galeria de mai jos.

The Final Season încheie povestea eroinei Clementine, aceasta fiind însărcinată şi cu protecţia copilului orfan AJ (cu care aţi putut face cunoştinţă în sezonul precedent al seriei). De asemenea, cei de la Telltale Games promit că vom avea parte de o nouă perspectivă din care va fi privită acţiunea, cu o cameră third person over the shoulder, dar şi de libertate de explorare extinsă, precum şi de scene de luptă nescriptate. Nu în ultimul rând, The Walking Dead – The Final Season oferă suport pentru rezoluţie 4K şi HDR (High Dynamic Range) pe platformele compatibile cu aceste standarde.

“Suffer the Children”, cel de-al doilea episod din The Walking Dead: The Final Season, îşi va face apariţia pe 25 septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

The Walking Dead: The Final SeasonThe Walking Dead: The Final Season

The Walking Dead: The Final SeasonThe Walking Dead: The Final Season

Urmărește Go4Games.ro pe Google News