The Walking Dead – The Final Season debutează în august

Autor: Cosmin Aionita | 08.06.2018
The Walking Dead - The Final Season debutează în august

Telltale Games au anunţat că sezonul final al seriei The Walking Dead va debuta în această vară, primul episod din The Walking Dead – The Final Season urmând să fie disponibil începând cu 14 august 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. O versiune pentru Nintendo Switch va fi de asemenea lansată mai târziu în cursul acestui an.

The Final Season va încheia povestea eroinei Clementine, aceasta fiind însărcinată şi cu protecţia copilului orfan AJ (cu care aţi putut face cunoştinţă în sezonul precedent al seriei). De asemenea, cei de la Telltale Games promit că vom avea parte de o nouă perspectivă din care va fi privită acţiunea, cu o cameră third person over the shoulder, dar şi de libertate de explorare extinsă, precum şi de scene de luptă nescriptate. Nu în ultimul rând, The Walking Dead – The Final Season va oferi suport pentru rezoluţie 4K şi HDR (High Dynamic Range) pe platformele compatibile cu aceste standarde.

Campania de precomenzi pentru The Walking Dead – The Final Season va începe astăzi, doritorii urmând să aibă posibilitatea de a plasa o precomandă pentru joc în schimbul unui preţ echivalent cu 19,99$. O astfel de precomandă le va asigura acces la toate cele patru episoade ale acestui sezon final.

Mai mult, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru ediţiile digitale de PlayStation 4 sau Xbox One vor primi acces gratuit şi la The Walking Dead: The Telltale Series Collection, pachet ce include absolut toate episoadele anterioare ale seriei. Cei care preferă să precomande pe PC vor beneficia de o reducere de 10% din preţul de bază al acestui sezon final al The Walking Dead.

Primul episod din The Walking Dead – The Final Season va fi lansat pe 14 august 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

The Walking Dead - The Final Season

The Walking Dead - The Final SeasonThe Walking Dead - The Final Season

Urmărește Go4Games.ro pe Google News