The Walking Dead – titlul şi perioada de lansare pentru al treilea sezon

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2016
The Walking Dead - titlul şi perioada de lansare pentru al treilea sezon

Telltale Games a dezvăluit titlul celui de-al treilea sezon The Walking Dead: acesta se va numi ‘The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier’ şi va avea premiera în cursul lunii noiembrie a acestui an, pe PC, console şi dispozitive mobile.

The Walking Dead A New Frontier

Clementine, eroina celui de-al doilea sezon al seriei şi un personaj deosebit de important în primul sezon, se va întoarce şi de această dată, însă nu va fi singurul erou jucabil din A New Frontier. Acesteia i se va alătura Javier, pe care îl puteţi admira în noile imagini, precum şi AJ, fiul Rebeccăi din cel de-al doilea sezonul al seriei, din postura căruia va fi jucată porţiunea introductivă a primului episod din A New Frontier.

Chiar dacă Telltale Games a afirmat că povestea din A New Frontier se doreşte a fi accesibilă pentru începători, alegerile făcute în sezoanele precedente vor fi luate în considerare, acestea urmând să influenţeze personalitatea eroinei Clementine din acest al treilea sezon.

‘The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier’ va debuta în noiembrie 2016. Pe lângă ediţia digitală, va exista şi o versiune fizică a jocului pentru console (ce va include Season Pass-ul pentru întregul sezon).

The Walking Dead A New Frontier

The Walking Dead A New FrontierThe Walking Dead A New Frontier

The Walking Dead A New Frontier

Urmărește Go4Games.ro pe Google News