The Wolf Among Us 2 a fost amânat până în 2024. Cu ce explicații vin producătorii

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2023
The Wolf Among Us 2 a fost amânat până în 2024. Cu ce explicații vin producătorii
Foto: Telltale Games

După falimentul companiei inițiale și revenirea brand-ului sub o nouă conducere, Telltale Games vine cu o veste nu atât de bună pentru cei care așteaptă cu sufletul la gura The Wolf Among Us 2, continuarea uneia dintre cele mai apreciate serii realizate de studio.

Astfel, conform explicațiilor oficiale, s-a decis trecerea jocului de la Unreal Engine 4 la Unreal Engine 5, iar această tranziție necesită timp de lucru suplimentar. Așadar, pentru a evita suprasolicitarea membrilor echipei producătoare, s-a decis ca lansarea lui The Wold Among Us 2 să fie amânată până în 2024.

Bazat pe o serie faimoasă de benzi desenate

Primul The Wolf Among Us a fost lansat în 2014, fiind bazat pe seria de benzi desenate „Fables” concepută de Bill Willingham. Cel de-al doilea joc al seriei va beneficia de un fir epic nou, accesibil și celor care nu au parcurs prima aventură, actorii Adam Harrington și Erin Yvette urmând să revină în rolurile lui Bigby Wolf, respectiv Snow White.

De asemenea, The Wolf Among Us 2 ar urma să vadă lumina zilei sub forma unui joc complet, de sine stătător, și nu în format episodic, așa cum s-a întâmplat cu primul titlu al seriei.

The Wolf Among Us 2 este așteptat în 2024 în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Pe lângă acest joc, Telltale Games lucrează, alături de studioul Deck Nine Games, și la The Expanse: A Telltale Series, o adaptare a serialului TV omonim.

Sursa: Telltale Games Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News