Ajutor pentru Ucraina: Humble oferă un bundle în valoare de 2.300 de euro pentru doar 36 de euro

Autor: Adrian Popa | 21.03.2022
Ajutor pentru Ucraina: Humble oferă un bundle în valoare de 2.300 de euro pentru doar 36 de euro

Încă un bundle care include foarte multe jocuri a fost anunțat pentru ajutorarea victimelor războiului din Ucraina. Humble oferă un pachet care include 123 de articole (jocuri, cărți, software) la prețul minim de 36,39 euro. În mod normal bundle-ul ar costa 2.336,48 euro.

Printre jocurile oferite se numără: Metro Exodus, Satisfactory, Max Payne 3, Back 4 Blood, Kerbal Space Program sau Car Mechanic Simulator 2018.

Toți banii strânși în campanie merg la organizațiile Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps și Direct Relief.

La momentul redactării articolului, Humble a strâns peste 9 milioane de euro pentru Ucraina.

Oferta va fi disponibilă până pe 25 martie.

La începutul lunii a fost lansat un bundle similar de către Necrosoft Games, tot cu scopul de a ajuta victimele războiului din Ucraina.

Pachetul respectiv, disponibil pe platforma Itch.io, a inclus aproape 1.000 de jocuri video, jocuri de societate și cărți, care în mod normal ar fi costat 6.500 de dolari. Organizatorii campaniei l-au vândut la prețul de doar 10 dolari.

Totodată, Epic Games a anunțat că va dona, pentru Ucraina, toate veniturile obținute de pe urma jocului Fortnite până pe 3 aprilie. Banii vor merge la organizațiile Direct Relief, UNICEF, United Nations World Food Programme (UNWFP) și UN Refugee Agency (UNHCR).

Războiul din Ucraina a făcut zeci de mii de victime și a dat naștere unui val de refugiați în Europa. Peste 3 milioane de oameni au părăsit țara invadată de armata lui Vladimir Putin.

Citește și: Farmers Stealing Tanks: Jocul video care îți permite să furi tancuri rusești, ca fermierii din Ucraina

Urmărește Go4Games.ro pe Google News