ASUS Flip CM5 este un chromebook, cu procesor Ryzen, orientat către gameri

Autor: Adrian Popa | 15.06.2021
ASUS Flip CM5 este un chromebook, cu procesor Ryzen, orientat către gameri

ASUS a lansat Flip CM5, un chromebook cu display cu diagonala de 15,6” și procesor Ryzen. Laptopul țintește gamerii și a fost gândit pentru serviciile cloud Google Stadia și Nvidia GeForce Now.

Display-ul LCD IPS este tactil, oferă rezoluție Full HD (1.080p, 60 Hz) și are un unghi de vizualizare de până la 178 de grade. Ecranul poate fi pliat pe partea din spate pentru ca laptopul să fie folosit pe post de tabletă. Clienții au posibilitatea să achiziționeze, separat, un stylus pentru dispozitiv.

Tastatura laptopului este iluminată, tastele WASD sunt marcate cu portocaliu, iar sistemul audio inclus este Harman Kardon. Laptopul beneficiază, potrivit ASUS, de tehnologie de stabilizare a conexiunii Wi-Fi, utilă în timpul sesiunilor de gaming.

Procesorul Ryzen 5 3500C de pe modelul de top este ajutat de o memorie RAM de 8 sau 16 GB. Capacitatea de stocare internă poate fi de 128 sau 256 GB, pe SSD (PCIe M.2 ).

Este disponibilă și o versiune mai ieftină a laptopului, cu procesor AMD Ryzen 3 3250C, 4 GB memorie RAM și capacitate de stocare de 64 GB (eMMC). Ambele modele au grafică Radeon integrată.

ASUS Chromebook Flip CM5 are, potrivit producătorului, o autonomie de până la 10 ore. La capitolul conectivitate, dispozitivul oferă: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, un port USB-A, două porturi USB-C, un port HDMI, jack audio universal de 3,5 mm și cititor de carduri micro-SD.

Cea mai ieftină versiune de Flip CM5 costă 500 de dolari.

Sursa: ASUS

CITEȘTE ȘI:

GeForce Now beneficiază de o ofertă specială cu ocazia E3 2021 și 13 jocuri noi

Consola portabilă Playdate va veni cu manivelă și 24 de jocuri monocrome exclusive

Acest dispozitiv Pokemon este un omagiu adus originilor jocului, puțin cunoscute

Urmărește Go4Games.ro pe Google News