Bărbat căutat de poliție, prins după ce a ieșit din ascunzătoare pentru a cumpăra Call of Duty

Autor: Adrian Popa | 05.03.2021
Bărbat căutat de poliție, prins după ce a ieșit din ascunzătoare pentru a cumpăra Call of Duty

Un bărbat care era dat în urmărire de poliție a fost prins după ce a ieșit din izolare pentru a-și cumpăra un joc video Call of Duty.

Clint Butler a lovit un polițist înainte să fie imobilizat. Inițial, tânărul le-a dat oamenilor legii o identitate falsă. Ulterior, după ce a fost reținut, Butler a recunoscut că a fugit din închisoarea în regim deschis HMP Spring Hill, din Buckinghamshire, Marea Britanie.

Bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni, inclusiv jaf armat. Butler a fugit din centrul de detenție pe 28 noiembrie 2020, iar de atunci s-a ascuns.

Polițiștii care l-au prins și-au dat seama că ceva nu este în regulă când bărbatul a schimbat direcția atunci când i-a văzut. Acesta era însoțit de un prieten, în centrul orașului Birmingham.

Căutau noul Call of Duty

Un agent l-a întrebat pe Butler ce face în centrul orașului aflat în izolare, iar prietenul acestuia a răspuns că au ieșit pentru a cumpăra noul joc Call of Duty. Când polițistul a anunțat că îi verifică pe cei doi, Butler l-a lovit în zona inghinală.

Cei doi polițiști aflați la fața locului l-au imobilizat pe suspect folosind spray cu piper. Oamenii legii au fost ajutați și de agenți de securitate din zonă.

Butler a mai primit 13 luni suplimentare după gratii pentru evadarea din închisoare și încă șase luni pentru agresarea polițistului.

Sursa: West Midlands Police

CITEȘTE ȘI:

O jucătoare profesionistă de Call Of Duty Mobile a fost ucisă de un alt gamer

Jucătorii de CS:GO vor putea câștiga în curând Bitcoin pe servere dedicate

Urmărește Go4Games.ro pe Google News