Un bărbat a fost dat în judecată de femeia cu care are o relație, de 8 ani, pentru că nu o cere în căsătorie

Autor: Alex Manole | 04.12.2020
Un bărbat a fost dat în judecată de femeia cu care are o relație, de 8 ani, pentru că nu o cere în căsătorie
Foto: Shutterstock

Ca mulți alți bărbați, un tânăr a încercat să „copilărească” cât mai mult înainte de a-și cere iubita în căsătorie. Are mai mult timp disponibil pentru ieșiri la bere cu prietenii, pentru jocuri video (mai e puțin și e disponibil Cyberpunk 2077), meciuri de fotbal și responsabilități mai puține.

Doar că socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu situația din târg. Iubita bărbatului, cu care acesta este împreună de opt ani, s-a săturat să aștepte, așa că l-a dat în judecată.

Gertrude Ngoma, o tânără de 26 de ani, a declarat în fața instanței din Kabushi, Zambia, că Herbert Salaliki, iubitul ei în vârstă de 28 de ani, îi irosește timpul și că vrea să știe dacă o cere sau nu în căsătorie.

Femeia are un copil cu bărbatul. Chiar și așa, ea locuiește la părinții ei, iar el singur. Ngoma îl acuză pe tânăr și că a schimbat mesaje text compromițătoare cu o altă femeie.

Citește și: Bărbat, forțat să-și vândă consola PS5 după ce nevasta a aflat că nu e purificator de aer

Salaliki a declarat că s-ar căsători cu partenera lui de viață, dar nu are suficienți bani. Mai mult, tânărul susține că nu există comunicare între el și iubita lui, deoarece ea nu îi acordă niciodată atenție. Procesul intentat sugerează, însă, altceva.

Judecătoarea căreia i-a revenit cazul a declarat că nu poate face nimic deoarece cei doi nu sunt căsătoriți. Așa că Ngoma și Salaliki vor trebui să ia singuri o decizie, ca doi adulți.

Sursa: zambianews365.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News