Bărbat, forțat să-și vândă consola PS5 după ce nevasta a aflat că nu e purificator de aer

Autor: Alex Manole | 30.11.2020
Bărbat, forțat să-și vândă consola PS5 după ce nevasta a aflat că nu e purificator de aer
Foto: Shutterstock

Un bărbat a fost nevoit să își vândă consola mult dorită PS5 după ce nevasta lui și-a dat seama că dispozitivul nu este un purificator de aer, așa cum i-a spus soțul ei.

Incidentul a fost povestit pe o rețea de socializare de către un alt bărbat, Jin Wu, cel care pretinde că a cumpărat consola video la un preț bun de la nefericitul soț.

Wu spune că a sunat la numărul de telefon din anunț și i-a răspuns o femeie, tipul care nu părea să fie pasionată de jocurile video. „Prețul (n.e. – consolei PS5) era foarte mic și părea dornică să o vândă”, a scris noul proprietar al dispozitivului.

Când a mers să ridice produsul, cumpărătorul s-a întâlnit cu un bărbat de vârstă mijlocie despre care spune că a știut imediat că este gamer.

Citește și: PlayStation 5 Review: primele impresii despre noua consolă de la Sony

Wu l-a întrebat de ce dă consola, iar bărbatul i-a spus, după un moment de tăcere: „Soția mea vrea să o vând”. Ulterior, el a adăugat că, până la urmă, femeia și-a dat seama că dispozitivul nu este un purificator de aer: „Se pare că femeile pot face diferența între un PS5 și un filtru de aer”.

Mulți bărbați au empatizat cu nefericitul din Taiwan. Consola PS5 este greu de găsit în această perioadă, din cauza cererii mari și a pandemiei. De exemplu, un tată a avut nevoie de 13 ore și opt ecrane pentru a plasa comanda pentru una.

IGN Southeast Asia

Urmărește Go4Games.ro pe Google News