Black Friday 2021 la Altex: Cinci produse de gaming care ne fac astăzi cu ochiul

Autor: Alex Manole | 01.11.2021
Black Friday 2021 la Altex: Cinci produse de gaming care ne fac astăzi cu ochiul

Altex, unul dintre cele mai mari lanțuri de retail electro-IT din România, a dat startul campaniei Black Friday 2021. Evenimentul va ține până pe 24 noiembrie.

Compania are și o ofertă bogată de produse de gaming. Cu discount semnificativ, de 35%, este disponibil scaunul RAZER Iskur, negru-verde. În acest moment prețul este de 1.449,44 lei. Modelul este primul de la Razer prevăzut cu suport lombar reglabil. Unghiul și înălțimea cotierelor pot fi, de asemenea, reglate, fiind posibilă și deplasarea acestora către înainte sau înapoi

Scaunul este acoperit cu piele sintetică din PVC, mai durabilă, potrivit producătorului, decât pielea sintetică realizată din poliuretan.

De reducere de 20% beneficiază și căștile HyperX Cloud Alpha. Acestea costă 247,92 lei în cadrul campaniei. Căștile au ramă din aluminiu, iar cupele sunt acoperite cu spumă cu memorie. Modelul dispune de cablu dur, microfon cu funcție de anulare a zgomotului (certificat Discord și TeamSpeak) și sunt compatibile cu toate platformele care dispun de jack audio de 3,5 mm.

Un preț foarte bun, de doar 197,55 lei (față de 379,90 lei înainte) are, de Black Friday 2021, mouse-ul Razer Basilisk V3. Dispozitivul, cu fir, are senzor cu rezoluție de 26.000 dpi, accelerație 50 G, 11 butoane programabile și luminițe RGB. Mouse-ul are o greutate de 127 de grame și este considerat a fi unul dintre cele mai bune modele de gaming de pe piață.

De un discount semnificativ, de 34%, beneficiază tastatura mecanică MARVO KG901. Aceasta costă 98,93 lei și include doar tastele esențiale (87), pentru a ocupa mai puțin spațiu pe birou. Sistemul de iluminare este configurabil și utilizează LED-uri individuale pentru fiecare tastă. Switch-urile folosite rezistă la 50 de milioane de apăsări. Tastatura se conectează la PC prin fir.

Interesant este suportul de căști multifuncțional VERTUX Zulu, care costă, cu ocazia Black Friday 2021, 104,93 lei (-34%). Dispozitivul include luminițe, două porturi USB-A și un jack audio de 3,5 mm.

CITEȘTE ȘI:

BlackFriday 2021 la Carrefour: Produse de gaming disponibile la reducere

Hands-on AQIRYS Polaris: Mouse-ul de gaming este disponibil acum în versiuni Wireless White și Wired

Logitech și Riot Games au lansat periferice de gaming „League of Legends”

Urmărește Go4Games.ro pe Google News