Ce electronice utile pentru gameri introduce Kaufland în ofertă pe 10 martie

Autor: Alex Manole | 09.03.2021
Ce electronice utile pentru gameri introduce Kaufland în ofertă pe 10 martie
Foto: Shutterstock

Kaufland, cel mai mare retailer din România, introduce noi dispozitive electronice în ofertă, începând cu 10 martie. Unele dintre acestea ar putea prezenta interes pentru gameri.

Primul produs care atrage atenția este un televizor LED marca Vortex, care oferă rezoluție HD, include trei porturi HDMI și are două boxe de câte 3W. Dispozitivul costă 500 de lei și beneficiază de trei ani garanție. În ofertă intră și o telecomandă 8 în 1 marca Hama, care poate fi folosită pentru televizor, DVD sau sistemul audio. Dispozitivul costă 35 de lei.

Un alt gadget util este bateria externă Li-Po E-Boda de 10.000 mAh, care costă 40 de lei. Dispozitivul dispune de un port care oferă încărcare rapidă.

Citește și: Bărbat căutat de poliție, prins după ce a ieșit din ascunzătoare pentru a cumpăra Call of Duty

Pentru cei care au nevoie de un sistem audio mai puternic pentru PC sau televizor, Kaufland oferă un soundbar Trust (model GXT 618) la prețul de 100 de lei. Acesta are putere de 12 W, este alimentat prin portul USB, include buton pentru volum iluminat și dispune de mufe pentru microfon și căști. Produsul beneficiază de trei ani garanție.

Tot la capitolul audio mai sunt disponibile și niște căști true wireless cu autonomie de până la cinci ore, la prețul de 70 de lei.

Sursa: Go4it

CITEȘTE ȘI:

Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA

O marcă apreciată de televizoare va oferi suport pentru Google Stadia și GeForce Now

Urmărește Go4Games.ro pe Google News