Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA

Autor: Adrian Popa | 04.02.2021
Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA
Sursa: IKEA

În septembrie anul trecut, compania IKEA a anunțat un parteneriat cu producătorul de electronice ROG, o divizie a ASUS, pentru a realiza mobilier „accesibil” pentru gameri. Primele produse au fost lansate în China, urmând să ajungă și în Europa în luna octombrie a acestui an.

Din ofertă fac parte mai mult de 30 de produse, printre care birouri, scaune, un dulap și accesorii, precum suporturi pentru căni și căști.

Produsele au fost concepute în așa fel încât să fie prietenoase și cu femeile, care reprezintă 46% din numărul total al gamerilor.

Sunt disponibile șase familii de produse: HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UPPSPEL și LÅNESPELARE. Toate produsele din gama UPPSPEL au fost realizate în colaborare cu ROG. Restul sunt creația designerilor IKEA, care s-au folosit de informațiile culese de la gameri profesioniști și de la iubitori ai jocurilor video.

Nu este primul parteneriat de acest fel. Producătorul de periferice și accesorii elvețian Logitech a anunțat că a făcut echipă cu producătorul de mobilă Herman Miller pentru a dezvolta un scaun de gaming.

Intrarea companiei suedeze pe această piață aflată în plină dezvoltare nu surprinde. Potrivit estimărilor, sunt 2,5 miliarde de persoane în lume care joacă jocuri video.

Sursa: IKEA Newsroom

Foto: IKEA

CITEȘTE ȘI:

Motivul pentru care IKEA a expus console false PS5 și Xbox Series X în magazinele sale

Un supermarket le permite gamerilor să petreacă noaptea în el, cu acces la gustările de pe rafturi

Cât de înaltă este, de fapt, Lady Dimitrescu din Resident Evil: Village? Xbox ne ajută să ne facem o idee

Urmărește Go4Games.ro pe Google News