Un supermarket le permite gamerilor să petreacă noaptea în el, cu acces la gustările de pe rafturi

Autor: Adrian Popa | 28.01.2021
Un supermarket le permite gamerilor să petreacă noaptea în el, cu acces la gustările de pe rafturi
Foto: Airbnb

Un supermarket din SUA le permite gamerilor să petreacă noaptea în interiorul lui pentru 11 dolari/noapte. Oferta face parte dintr-o campanie pe care 7-Eleven o derulează împreună cu Sony PlayStation.

Cei care își petrec noaptea în magazinul din Dallas, Texas, au acces la o zonă specială în care este montată o consolă PS5 și la gustările de pe rafturi. Din cauza pandemiei COVID-19, accesul în supermarket le este permis doar celor care locuiesc în Dallas County.

Oferta va putea fi accesată, începând cu 1 februarie, prin intermediul serviciului Airbnb. Oaspeții primesc acces inclusiv la meniurile pregătite de restaurantul Laredo Taco Company din cadrul supermarketului.

Citește și: O firmă îi oferă 34.000 de euro unui gamer pentru a se juca timp de un an pe PC

Compania 7-Eleven a anunțat că șederea în interiorul magazinului, care este nou, va fi sigură. O echipă de specialiști va dezinfecta spațiul, iar oaspeților le vor fi puse la dispoziție echipamente de protecție și dezinfectanți. Aceștia vor trebui să păstreze distanța unii față de alții și să poarte măști atunci când nu vor mânca sau consuma băuturi.

Cererea pentru cazarea la supermarket va fi, probabil, mare. Mulți gameri nu au apucat încă să folosească PS5 din cauza problemelor cu stocurile, iar gustările gratuite sporesc atractivitatea ofertei.

Sursa: Delish

CITEȘTE ȘI:

Și-a instalat un sistem de minare de criptomonede în BMW, doar pentru a-i „enerva pe gameri”

Răspunsul dat de Elon Musk dezvoltatorului de jocuri care i-a pus aceeași întrebare de 154 de ori

Urmărește Go4Games.ro pe Google News