A Plague Tale: Innocence și Minit, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2021
A Plague Tale: Innocence și Minit, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 12 august 2021, puteți revendica două jocuri gratuite: A Plague Tale: Innocence și Minit. Odată revendicate, aceste titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

A Plague Tale: Innocence este un joc action/adventure ce urmărește aventurile a doi frați – Amicia și Hugo –, acțiunea desfâșurându-se în Franța, în perioada Evului Mediu, țara fiind sfâșiată de Războiului de 100 de ani împotriva Angliei, precum și de apariția Ciumei negre, maladie nemiloasă răspândită de șobolani.

Rămași fără părinți, pe umerii Amiciei cade sarcina de a-l proteja pe Hugo și de a încerca să găsească un leac pentru boala de care acesta suferă. Urmăriți fiind de Inchiziție, cei doi copii nu pot lupta direct cu atacatorii, fiind nevoiți să opteze pentru metode alternative de a depăși aceste obstacole, cum ar fi sistemul de crafting, praștia eroinei sau abilitatea lui Hugo de a pătrunde prin spații înguste.

Minit este o colaborare între mai mulți dezvoltatori independenți, Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio și Dominik Johan, și publisher-ul Devolver Digital, permițând jucătorilor să pornească în mini-aventuri de numai un minut fiecare. Astfel, în fiecare mini-sesiune de joc, utilizatorii pot călători în afara casei de unde pornește acțiunea, pot rezolva diverse quest-uri, pot înfrunta inamici și trebuie să descopere numeroase secrete.

A Plague Tale: Innocence poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 12 august 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/a-plague-tale-innocence și selectând butonul marcat “Get”.

Minit poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 12 august 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/minit și selectând butonul marcat “Get”.

Încă un joc gratuit pregătit pentru săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games vor oferi încă un joc gratuit pentru PC: Rebel Galaxy.

Până atunci, puteți revendica A Plague Tale: Innocence și Minit drept jocuri gratuite până pe 12 august 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News