ABZU și Rising Storm 2: Vietnam, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 09.10.2020
ABZU și Rising Storm 2: Vietnam, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 15 octombrie 2020, puteți revendica doua noi astfel de jocuri gratuite: ABZU și Rising Storm 2: Vietnam. Odată revendicate, acest titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

ABZU propune o aventură subacvatică, unde un scufundător, în călătoria sa inițiatică, readuce viața pe fundul oceanului. Jocul a fost realizat de foști membri ai echipei care s-a ocupat și de Journey, hitul de pe consolele PlayStation, lansat între timp și pentru PC.

Rising Storm 2: Vietnam continuă seria de first person shootere militare multiplayer ale celor de la Tripwire Interactive, acțiunea având loc de această dată, după cum reiese și din titlu, în timpul nemilosului război din Vietnam. În încercarea de a livra o experiență de război cât mai autentică, Rising Storm 2: Vietnam include suport pentru meciuri cu până la 64 de jucători, peste 20 de hărți, posibilitatea de a întruchipa forțele armate americane, vietnameze sau australiene, peste 50 de arme, patru tipuri de elicoptere ce pot fi pilotate, precum și multiple opțiuni de personalizare a soldaților.

ABZU poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 15 octombrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/abzu/home și apăsând butonul marcat “Get”.

Rising Storm 2: Vietnam poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 15 octombrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/rising-storm-2-vietnam/home și apăsând butonul marcat “Get”.

Ne pregătim pentru horror săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu două noi titluri: hitul horror Amnesia: A Machine for Pigs și Kingdom New Lands.

Până atunci însă, puteți revendica ABZU si Rising Storm 2: Vietnam drept jocuri gratuite până pe 15 octombrie 2020, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News