Ace Combat 7 face pasul către VR

Autor: Cosmin Aionita | 09.12.2015
Ace Combat 7 face pasul către VR

Ni no Kuni 2: Revenant Kingom n-a fost singurul anunţ făcut de Bandai Namco Entertainment la PlayStation Experience 2015. Astfel, odată cu celebrarea celei de-a 20-a aniversări a seriei, va sosi pe piaţă noul Ace Combat 7, dezvoltat chiar de Bandai Namco Studios din Tokyo, Japonia.

Ace Combat 7 va fi primul titlu al seriei disponibil pe PlayStation 4 şi promite una dintre cele mai captivante experienţe oferite vreodată de un simulator de zbor. Jocul se laudă cu o grafică fotorealistă (posibilă graţie combinaţiei tehnologiei trueSKY cu posibilităţile oferite de motorul grafic Unreal Engine 4), lupte aeriene pline de adrenalină, dar şi o poveste foarte detaliată.

În Ace Combat 7, producătorii şi-au propus să realizeze cele mai palpitante lupte aeriene din istoria de 20 de ani a seriei, cu toate elementele care i-au adus popularitate seriei de-a lungul anilor: dog-fighting la înălţime, o multitudine de aeronave autentice sau futuriste, o coloană sonoră memorabilă şi suport pentru multiplayer online.

În plus, Ace Combat 7 pentru PlayStation 4 va oferi suport pentru dispozitivul de realitate virtuală PlayStation VR (fostul Project Morpheus). Nu avem încă o dată/perioadă de lansare exactă pentru Ace Combat 7.

Ace Combat 7

Ace Combat 7Ace Combat 7

Ace Combat 7Ace Combat 7

Ace Combat 7

Urmărește Go4Games.ro pe Google News